vineri, 9 septembrie 2011

Expozitii de pictura


Vernisaj "Sighisoara medievala"

Inconjurati de minunatele lucrari ale colegilor nostri care au pictat in Tabara de pictura "Sighisoara medievala" editia I, sambata 3 septembrie a avut loc vernisajul expozitiei de pictura a taberei.
Lucrarile realizate in tabara confirma ascensiunea valorica a multor membri ai asociatiei noastre, fiecare dintre ei reusind sa se acomodeze cu atmosfera de lucru si cu calitatea actului artistic care caracterizeaza din ce in ce mai mult actiunile organizate de Asociatia Artistilor Plastici Mures.
Au luat cuvantul Dl. Ilarie Gh. Opris, presedintele AAP Mures care a subliniat pe langa reusita taberei si relatia foarte buna cu presa locala. Tocmai de aceea in sala au fost prezenti in numar mare si reprezentanti ai cotidianului Cuvantul Liber dl. Lazar Ladariu redactor sef a publicatiei, d-na Mariana Cristescu sef departament cultura, d-na Ioana Florea precum si dl. Ioan Borda cel care este prezenta la multe dintre evenimentele organizate de AAP Mures.
Dl. prof. Vasile Muresan a prezentat asa cum ne-a obisnuit "lectia de privit" creionand ideile si intentiile artistice din spatele fiecarui tablou.
Au mai luat cuvantul si cativa din autorii lucrarilor Kulcsar Parvu Maria, Aurica Petre, Pol Cosmin, Kerekes Rares si Frunza Mihai.
Sighisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu